In englishEesti keeles

laupäev, 19. oktoober 2013

Viievarbalistele

Arutasime Erki Kolditsa ja Kristjan Kaldaga tugimeeskonna sidepidamist sõitjatega. Kui mõlemal poolel on kood teada, saab paigutada 5 päeva ilma 160 märgiga sõnumisse. Arutlusteemasid oli muidugi veel.

Lõbusam vahepala oli Fivefingers jalanõude proovimine. Kõigil kellel viis varvast, läksid jalanõud ka jalga. Arvamused jagunesid kolmeks. Kõige innovaatilisematele meeldis ja tundus väga mugav. "Nagu paljajalu käiks." oli nende kommentaar. Teine äärmus olid need kes oma viit varvast ei suutnud kokku lugeda ja jalanõus õigesse kohta sokutada. Nende arvates oli tegu mingi uue piinamisvahendiga. Kolmas seisukoht jäi nende kahe vahele. Ühelt poolt värske ja virgutav tunne, aga ilmselt nõuab harjumist.

Huvitav kogemus igal juhul ja ilmselt näeb reisil nii mõndagi sõitjat vaikselt varbaid liigutamas.

2 kommentaari:

  1. Mitu reisilist siis teele läheb autoga ning mis on "tugimeeskond" ? Kas merel teeb tugimeeskond reisi mingi teise ujuvvahendiga kaasa või tähendab see midagi muud?

    VastaKustuta
  2. Tugimeeskond on siiski kodus Eestis. Merel saatelaeva korraldamiseks on vaja palju suuremat toetust, kui praegu kogutud. Autos on maal kaks reisilist korraga ja Atlandil üks.

    VastaKustuta

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.