In englishEesti keeles

laupäev, 2. november 2013

Suure seikluse algus


Laupäeva hommikul oli kätte jõudnud see hetk, mil aastatepikkune ettevalmistus oli möödas ja alata võis järgmine etapp. Kella 10 ajal oli Hydroscandi peamaja ümbruses tunda kerget ärevust ja saginat, aga Amphibear seisis sellest hoolimata oma täies hiilguses ja ootas rahulikult. 


Kõik meeskonnaliikmed said kõhud paljaks koorida ja meeskonna T-särgi selga tõmmata. Korraldusmeeskond kogunes vaikselt kokku ja saime enne suuremat kära mõned pildid teha.




Kella 11ks oli auto ümber sagimas juba u 100 inimest, kes kõik tulid Amphibeari sellele enneolematule seiklusele saatma. Külma vastu aitas soe kohv ja kringel ning aeg oli alustada päeva kõige tähtsama osaga. Esmalt anti sõna suurimatele toetajatele Hydroscandile, Matkaspordile ja Metrotecile. Omas soojad sõnad ja vajalike kontaktide nimekirja andis kaasa ka Teeme Ära meeskond. Järgnes meeskonnaliikmete tutvustus ja vaimse tervise kontroll. Lõpuks anti mikrofon ka Maidu kätte ja külmast hoolimata said oma tänusõnad kätte kõik toetajad ja abilised.



11:45 oli kätte jõudnud see hetk kui pitseeriti logiraamat ning lisati kinnituseks allkirjad. Viimased 10 minutit möödusid eelkõige kallistuste ja käesurumiste tähe all.


12:00 istusid Mait ja Hamor autosse ja esimesed meetrid koos välklampide sähvatustega võisid alata.









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.